Burelen te Antwerpen (2018)

€ 420.000

Omschrijving

Exclusief Luxe Bureel met Professionele Voorzieningen en Inclusieve Parkeergelegenheid

Ontdek dit weelderig ingerichte bureel, een ware oase van comfort en functionaliteit. Met een EPC-classificatie van B en een scala aan moderne voorzieningen, is dit een unieke kans voor wie op zoek is naar een hoogwaardige werkruimte.

Kenmerken:

  • Moderne Voorzieningen: Geniet van een volledig uitgerust pand met een warmtepomp voor zowel koeling als verwarming, inclusief de ruimte op -1. Het gebouw is voorzien van akoestische plafonds en een gebalanceerd ventilatiesysteem type D voor een optimale werkomgeving.
  • Luxe Afwerking: Ontwerp door interieur architecte Nancy Cool. Verfijnde afwerking met dure materialen zoals visgraat eikenhout en bomarbre, die een sfeer van elegantie en stijl creëren.
  • Professioneel Netwerk: Een professioneel wifi-netwerk zorgt voor naadloze connectiviteit, terwijl audio- en videosystemen bijdragen aan een geavanceerde werkervaring.
  • Veiligheid en Toegankelijkheid: Het gebouw biedt discreet toegang via zowel de kelder als de voordeur, met een beveiligingssysteem dat wordt ondersteund door politie- en interne camerabewaking.
  • Inclusieve Parkeergelegenheid: Deze exclusieve aanbieding is inclusief een parkeerplaats, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vinden van een geschikte plek voor uw voertuig.

Ideale Ligging: Gelegen op een strategische locatie, is dit pand ideaal voor praktijkgebruik door professionals zoals advocaten, tandartsen, artsen, verzekeringsmakelaars, reisbureaus en immobiliënmakelaars.

Ruimte-indeling:

  • Totale Oppervlakte: 135 m² verdeeld over verschillende verdiepingen, inclusief een ruime berging op -1 met directe toegang tot de parking.
  • Flexibele Indeling: Het pand beschikt over twee keukentjes, een douche, twee toiletten en op maat gemaakte kasten voor voldoende opbergruimte.
  • Instapklaar: Overal audiosystemen en video bekabeling. Alleen nog wat meubels erin en je bent meteen operationeel. Optioneel is de overname van een grote printer/kopieerapparaat/scanner van het merk Ricoh, wat het gemak en de efficiëntie nog verder verhoogt.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om uw professionele activiteiten te vestigen in deze prachtige en functionele werkruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
110 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding uitgebracht
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Gebied met economische activiteiten
Asbesttype
:
Geen asbest gevonden
Datum asbestattest
:
2023-02-19 00:00:00
G-score
:
Klasse D
P-score
:
Klasse D
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Warmtepomp
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Alle comfort
Lasten
Algemeen
Prijs
:
€ 420.000
Adres
:
Belgiëlei 24A, 2018 Antwerpen
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat